Despre viata pe cealalta lume


” Am fi surprinsi de oamenii pe care i-am intalni in rai. Dumnezeu are o slabiciune pentru pacatosi, iar standardele lui sunt destul de joase.” ( Desmond Tutu, arhiepiscop, nascut in 1931)

“Un sondaj efectualt de BBC in 2003 a relevat ca 52% din totalul populatiei britanice crede in existenta raiului, dar numai 32% are convingerea ca si iadul exista.” (Ghidul Optimistului de Niall Edworthy si Petra Cramsie)

Legea eterna a aranjat lucrurile cum nu se poate mai bine, prin aceea ca ne-a dat o singura cale de a pasi in viata, dar atat de multe pentru a o parasi.” ( Seneca,filozof stoic roman, cca 4i. Hr. – 59 d.Hr.)

” Pictez ca sa-mi fac viata suportabila. Nu plangeti. Ce am facut e cel mai bine pentru noi toti. Nu are nici un rost. Nu voi scapa niciodata de depresia aceasta.” ( Vincent Van Gogh, cuvinte scrise inaite de a se sinucide, 1890)

Advertisements
Tagged ,

3 thoughts on “Despre viata pe cealalta lume

  1. Andrei says:

    Nu sunt de acord cu a doua parte a primului citat. Navem noi de unde sa stim ce standarde are Dumnezeu si mai ales ca pentru a ajunge in rai majoritatea oamenilor spun ca trebuie sa fac bine nu rau. Deci sa fii un om bun nu un pacatos.

  2. Andrei says:

    Aham atunci e de inteles latura optimista dar nu e chiar asa 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: