Mereu mai mult.E probabil o mare greseala sa fiu o pesimista dar in momentele in care observ partea plina a paharului ma simt implinita si pot sa zambesc din tot sufletul.
N-am reusit sa imi raspuns niciodata intrebarilor daca imi vin in minte in mare parte din timp : “De ce eu?”, ” Care este rostul?”, ” Unde duce asta?”. Si  defapt nici nu trebuie pentru ca raspunsurile vin pe parcurs. Lucrurile curg in viata si totul are o explicatie care vine in momentul in care trebuie sa existe una pe care noi o intelegem.
Cred intr-un echilibru al naturii ce face ca fiecare moment ingrozitor din viata noastra sa fie compensat intr-o buna zi de ceva frumos, de o secunda…de un simplu eveniment care ne face sa ne simtim ca si cum o lumina incearca sa iasa la suprafata din adancul sufletului nostru.
Nu stiu cum as putea eu, la 17 ani ai mei sa cred ca am inteles cum functioneaza de fapt destinul si viata si in special dragostea. Poate nu am inteles dar sunt clipe in care totul pace atat de clar si atat de simplu incat oricat de mizerabila ar parea viata nu mai pare a fi o problema.
Am ajuns la concluzia ca niciodata iubirea nu dauneaza. Iubirea…chiar si cea neimpartasita este benefica intr-o anumita masura. Iubirea trebuie exersata si trebuie pretuita. Ea este de fapt viata.
Acum imi fac o marturisire mie insumi in special ca am trecut peste acea suferinta si mi-am dovedit ca pot sa ma indragostesc din nou. Niciodata nu e prea tarziu sa iubesti.
Asa ca eu am luat-o de la capat dar sper ca de data aceasta sa am putin mai mult noroc. 🙂
                                                                              Inspired by The Holiday (movie)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: