Ellie şi vârsta perfectă


Când te trezesti uneori că nu ştii pe ce cale să o apuci, priveşti în jur şi încerci să vezi dacă alţii o duc mai bine. Dacă au o familie mai fericită, dacă au mai mult succes şi bani. Dar mai ales dacă sunt fericiţi.

Lumea se învârte uneori în jurul unor lucruri care par a fi ceea ce vrem, ceea ce ne dorim şi ajungem să ne facem planuri şi să ne contruim viitorul în jurul lor. Dar viaţa e mai mult decât un plan. Viaţa e mai mult decât ne imaginăm noi că vom realiza. Nu poţi şti niciodată unde te poate duce puţină speranţă, curaj şi putere.

Unii se întreabă când e momentul să faci ceea ce ţi-ai plănuit. Acel moment este acum. Căci niciodată nu vei şti ce va acume ziua de mâine iar prezentul este momentul perfect pentru a trăi.

Ellie tocmai deschisese laptop-ul în speranţa că se va putea relaxţa după o zi lungă.

“Something new” este titlul care-i atrase atenţia. Un film pe care îl mai vazuse dar pe care revăzându-l îl întelese mai bine.

Nu e niciodată greu pentru inima noastră să aleagă. Ceea ce e greu e ca inima să convingă mintea că ea ştie ce este mai bine pentru amândouă.

Ellie privi cum Brian îi mângâia buzele prietenei sale Kenya. Un gest atât de simplu dar atât de perfect. Ellie simtea că o să lacrimeze şi incercă să îşi imagineze o zi în care va fi destul de mare şi va avea destulă experienţă încât să găsească acea persoană care o va face să se simtă fericită.

Ceea ce nu ştia Ellie este că nu e niciodată prea devreme sau prea târziu pentru a găsi iubirea. Putem să iubim pe cineva fără să ştim măcar.

Iubirea nu caută scuze şi nu îţi oferă garanţia că vei obţine dragoste dacă o vei oferi. Restul depinde de noi şi curajul de a accepta ceea ce suntem şi ce suntem capabil să devenim pentru cei pe care îi iubim.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: