Ellie şi Prinţul din poveste


Ellie deschise ochii şi privi in jur. Era în camera ei. Înjură în gând dorindu-şi ca visul ei să fi fost real. 

Parte cea mai tristă este că până atunci nu se simţise singură iar dintr-o dată realiză că era ea şi restul lumii, nu ei şi restul lumii. 

Dar în adâncul sufletului ştia că trebuia să aibă răbdare, avea doar 17 ani până la urmă…viaţa e mai mult decât atât, nu?

But maybe it’s time to cut the crap and realize love is not a faerie tale.

Şi mai ales că sunt oameni care poate te iubesc şi tu nu vezi asta. Sau poate că vrei să trăieşti încă aşteptând ceva mai bun, not a great idea!

Ellie realiză că deşi uneori te simţi singur sau neapreciat nu înseamnă că nu trebuie să te bucuri de prieteni, de familie şi de toate celelalte lucruri din viaţa ta. Zâmbi şi se gândi că poate prinţul ei nu va veni pe un cal alb dar va fi draguţ şi o va iubi şi o va respecta căci asta e ceea ce contează în final.

Advertisements

2 thoughts on “Ellie şi Prinţul din poveste

  1. MIKA says:

    Nu poate …ci sigur sunt oameni care te iubesc si tu nu vezi ,orbita fiind de celelalte lucruri .Se spune ca lucrurile banale dau sens vietii ,insa acelea nu sunt luate in considerare de multi ,acestia fiind intr-o continua alergatura dupa monden…trend…averi si altele .Nu uita sa te bucuri dimineata de razele de soare ce-ti lumineaza si incalzesc fata ,nu uita sa te bucuri de fiecare zi care-ti ofera cate ceva ,bun sau rau …in timp vei vedea ca totul este bun ,pentru ca din fiecare lucru inveti cate ceva care-ti va folosi candva…udeva .Bucura-te de fiecare zambet pecare-l poti oferi cuiva (zambetul te scapa de riduri) si vei ajunge la varsta cand te vei bucura tu de zambetele oferite tie de catre ceilalti .Bucura-te de fiecare lacrima data ,pentru ca asa iti eliberezi si cureti ochii si totodata iti purifici fata ,bucura-te de tot ce misca in jurul tau pentru ca toate acestea inseamna viata .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: